СПЕЦИАЛНИ ВРАТИ

СПЕЦИАЛНИ ВРАТИ

 

Врати, които се изработват, за да задоволяват изискванията на помещения със специално предназначение се наричат СПЕЦИАЛНИ. Благодарение на съвременната техника, с която разполагаме може да се изработят много видове врати по специални технологии.

Врати за рентгенови и скенер кабинети – вратите се изработват по специален начин с вграден лист олово с дебелина 1 мм; 1,5 мм; 2 мм. Това ни дава възможност да запазим външният вид на вратите, а същевременно да изпълним предписанията за лъчение.

      • Крилото е изработено от масивна рамка с оловен екран и двустранно пресовано с МДФ, с висока плътност и 1 мм HPL.
      • Касата е изработена от плътна дървесина, двустранно пресована с МДФ с висока плътност + оловен екран.
      • Первазите са изработени от МДФ с висока плътност + HPL 1 мм + оловен екран и са регулирани.

Врати за чисти помещения – за хирургични зали, лаборатории, производствени помещения и други с специален достъп.

Звукоизолиращи врати – в зависимост от желанието на клиента, пълнежа на вратата може да бъде изпълнен с различни изолационни материали.

Врати за тeсни помещения – използвайки механизми от водещи европейски производители, ние можем да конструираме и изработим врати за най-тесните коридори и помещения.

Повече информация за други модели, размери, цветове, покрития и цени можете да получите по телефона, използвайки формата ни за запитване или най-добре – заповядайте в някой от нашите офиси, където ще получите компетентна консултация на място от нашите специалисти.