ЗАДВИЖВАНИЯ ЗА ВРАТИ

ДВИГАТЕЛИ ЗА ГАРАЖНИ ВРАТИ

Гаражната и порталната врата се отварят бързо, комфортно и безопасно директно от автомобила с помощта на дистанционно управление. С комфортното и бързо задвижване SupraMatic, изгодното задвижване ProMatic, както и задвижването за гаражи без достъп до електричество ProMatic с акумулаторна батерия, Hörmann предлага иновативна задвижваща техника.
Стандартно включена към всички задвижвания за гаражни врати е новата радиосистема BiSecur. Иновативната радиосистема BiSecur на Hörmann с проверка на статуса впечатлява с уникална степен на комфорт и сигурност, както и с дистанционни управления с ексклузивен дизайн и визия с огледален блясък.

С предлагания като опция BiSecur Gateway на Hörmann можете да управлявате удобно от смартфон или таблет задвижванията за гаражни и портални врати Hörmann, външната врата*Hörmann, както и други устройства. Като допълнение е възможно сигнализиране на позицията на вратата  от задвижването за гаражни и портални врати, както и на заключването на външната врата*, дори и когато сте на път. 

ДВИГАТЕЛИ ЗА ПОРТАЛНИ ВРАТИ

С дистанционно управлявано задвижване от Hörmann ще командвате Вашата портална врата максимално комфортно, защото то впечатлява с доказана технология във всяко отношение. Благодарение на плавното потегляне и плавното спиране Вашата врата ще се движи винаги спокойно и равномерно. Разпознаването на препятствия предпазва хората и предметите изключително надеждно и така Ви дава чувство за безопасност.

Практични допълнителни функции правят комфорта перфектен: например функцията за автоматично затваряне, която затваря вратата след изтичане на зададено от Вас време* или възможността за частично отваряне на вратата за преминаване на хора. Задвижванията RotaMatic и VersaMatic се предлагат също с практична акумулаторна батерия и опция за соларен панел.

ДВИГАТЕЛИ за плъзгащи се врати LineaMatic 

За плъзгащи се врати с ширина до 6000 мм, включено дистанционно управление HS 4 BS в черно

 • Задвижване за плъзгащи се врати със съвременна радиотехника BiSecur (не е възможно извикване на информация за позицията на вратата) и дистанционно управление HS 4 BS в черно
 • Височина на вратата макс. 2000 мм и ширина на вратата макс. 6000 мм
 • Тегло на крилото до макс. 300 кг.
 • Плавно задвижване и плавно спиране
 • Регулируемо ограничение на силите

ДВИГАТЕЛИ за еднокрили или двукрили врати RotaMatic 2 

За 2-крили врати с ширина на крилото до 2500 мм, включено дистанционно управление HS 4 BS в черно

 • Здраво електромеханично задвижване за еднокрили или двукрили врати със съвременна радиотехника BiSecur (не е възможно извикване на информация за позицията на вратата) и дистанционно управление HS 4 BS в черно
 • За 2-крили врати с височина на вратата макс. 2000 мм и ширина на крилото макс. 2500 мм
 • Тегло на крилото до макс. 220 кг.
 • Плавно задвижване и плавно спиране
 • Регулируемо ограничение на силите
 • Програмираща се функция „подвижно крило“

ДВИГАТЕЛИ ЗА интериорни ВРАТИ

За безпрепятствено и комфортно придвижване у дома. Със задвижването за пешеходни врати PortaMatic на Hörmann Вие отваряте и затваряте интериорните си врати от дърво и стомана автоматично, с помощта на дистанционно управление или манипулатор. Имате физическо увреждане или просто желаете повече комфорт ? тази техника ще улесни ежедневието Ви. Задвижването за пешеходни врати PortaMatic впечатлява не само с многобройни функции и възможности за настройка, но също и с минимална консумация на ток. Освен това PortaMatic е до 25 % по-изгодно от други съпоставими задвижвания за врати.

Задвижването PortaMatic беше тествано от Немското дружество за геронтотехника (GGT) като единственото до момента задвижване за интеирорни врати и получи добра оценка. С това то отговаря на очакванията на поколението 50 плюс по отношение на комфорт, качество и естетика.

 

Повече информация за други модели, размери, цветове, покрития и цени можете да получите по телефона, използвайки формата ни за запитване или най-добре – заповядайте в офиса ни, където ще получите компетентна консултация на място от нашите специалисти.

*Всички цени са с включен ДДС и не включват монтаж.