ВРАТА ЗА БАНЯ

Банята е практически най-натовареното място за всеки апартамент. Ето защо, изборът на правилната врата за баня е много важен. Не само поради честотата на употреба, но и поради редовните промени в температурата и влажността на въздуха по време на нормалната употреба на банята. Особено влагата е фактор, който трябва да имате предвид при избора на материал за вратата на банята. Други съображения, които засягат избора на врати за баня, са изискванията за пространство и осветление.

Най-важният фактор при избора на врати за баня е материалът. Всъщност, правилният материал може да реши повечето от изискванията за вратата на банята. Напълно неподходящи за използване в банята, вратите са облицовани, тъй като те могат да варират в кривина или напукване поради различна влажност на въздуха и температура вътре и извън банята.

Специалистите по интериорни врати считат, че ламинатът, стъклото или комбинацията от тях са най-подходящи за врати за баня. В момента стъклото е абсолютният хит за врати за баня. Не само за промяна на водата, парата и температурата, но и за нейната прозрачност. Стъклото е особено подходящо за бани с ограничен достъп до естествена дневна светлина или по друг начин, когато стъклените врати позволяват на естествената дневна светлина да проникне в банята в тъмна зала или коридор. За стъклени врати за баня е важно вратата да е направена от закалено безопасно стъкло, за да се гарантира безопасността и дълготрайността на стъклената врата.

Възможни размери:

  • широчина –
    • до 900 мм (за еднокрили врати);
    • до 1800 мм (за двукрили врати).
  • височина – до 2100 мм.

Повече информация за други модели, цени, размери, цветове и покрития можете да получите по телефона, използвайки формата ни за запитване или най-добре – заповядайте в някой от нашите офиси, където ще получите компетентна консултация на място от нашите специалисти.