Ролетни врати

Ролетни врати

Благодарение на гениално опростената си конструкция от само няколко компонента ролетните врати и ролетните решетки на Hörmann от алуминий и стомана са изключително рентабилни. Те се доказват непрекъснато при ежедневна експлоатация. Ролетните врати и решетки почти не заемат място над отвора на вратата. Те се намотават компактно зад щурца. Така не се губи ценна площ от халето встрани и в близост до тавана.

Високата степен на специализация в производството на ролетни врати и ролетни решетки Hörmann надхвърля значително обикновените стандарти. За нашия високо производителен екип реализирането на специални решения е ежедневие.

С компактната си конструкция, изискваща максимум 335 мм щурц, съответно монтажна дълбочина ролетната решетка RollMatic е особено подходяща за затваряне на малки магазини с ограничено място. 

Понякога вратите допринасят значително за визията на търговските сгради. Също така те крият огромен потенциал за икономия на енергия – Информация относно амортизацията и допълнителното оборудване ще намерите в разработения от Hörmann компас за енергоспестяване.

Стандартно включено ограничение на силите при WA 300 R S4 / WA 300 AR S4

В комбинация с тези задвижвания ролетните врати / ролетните решетки SB и TGT впечатляват с голяма степен на безопасност при отваряне и затваряне.

Благодарение на стандартно включеното ограничение на силите в посока „отворена врата“ и посока „затворена врата“, при повечето варианти на платното и размери не е необходимо монтиране на защита на затварящия кант и защита от захващане, за да се изпълнят изискванията на DIN EN 12453. Освен това вратата изисква само минимална поддръжка, тъй като на платното не са монтирани сензори с износващ се спираловиден кабел.

Комплект оборудване S6 със задвижване с честотен преобразувател и управление

Подобрете работните си процеси и намалете загубите на топлина с предлагания като опция комплект оборудване S6, вкл. задвижване с честотен преобразувател за ролетната врата DD с платно Decotherm. Така вратата ще се отваря със скорост до 1,1 м/сек. – следователно почти толкова бързо, колкото и бързо движеща се врата Други предимства: Размерите за монтаж, както и разходите за придобиване и експлоатационните разходи са значително по-малки отколкото при бързо движеща се врата.

Благодарение на плавното задействане и плавното спиране вратата се движи особено щадящо въпреки скоростта – това облекчава механиката на вратата и удължава продължителността на използване на вратата. Светлинна решетка в направляващата релса гарантира необходимата степен на безопасност и освен това е надеждно защитена от износване и повреди.

Повече информация за други модели, размери, цветове, покрития и цени можете да получите по телефона, използвайки формата ни за запитване или най-добре – заповядайте в офиса ни, където ще получите компетентна консултация на място от нашите специалисти.