Интериорна врата Glassline

← Изцяло остъклена врата DesignLine GrooveGlass 15/10 Eднослойно защитно стъкло, пясъкоструйно обработено,  прозрачна зона с матирани ивици (ширина 10 мм)

 

За приветлива атмосфера: Изцяло остъклени врати с нанопокритие

Стъклените врати са не само изискани и шик, те правят дома Ви открит и приветлив и придават специален чар на всяко помещение. Открийте изцяло остъклената врата, която Ви подхожда. Тя може да е във вариантите крилна врата с дървена каса или плъзгаща се врата.

Искате дом, облян в светлина? В такъв случай нашите изцяло остъклени врати са точният избор. Освен с елегантната си визия серията GlassLine впечатлява и по отношение на комфортната поддръжка: всички мотиви с пясъкоструйно обработено стъкло са снабдени с нанопокритието за по-малко пръстови отпечатъци.

Мотиви с визия, идентична на Groove – За перфектния микс от дървени и стъклени врати към мотивите DesignLine Groove се предлагат и изцяло остъклени врати с идентична визия.

Стъклените врати са не само изискани и шик, те правят дома Ви открит и приветлив и придават специален чар на всяко  помещение. Изцяло остъклените врати се предлагат по избор като крилна врата с дървена каса или каса VarioFix, както и като плъзгаща се врата с еднослойно защитно стъкло (ESG). Стъклените врати се предлагат с различно обработени стъкла в зависимост от мотива:

Ситопечат – Тук дизайнът се комбинира с висококачествена обработка на повърхността: Изключително устойчивата на надраскване повърхност се почиства лесно и е нечувствителна към замърсявания.
Пясъкоструйна обработка – Ако цените индивидуалността: При пясъкоструйната обработка се чертаят фини мотиви върху повърхността на стъклото. Матовата обработка на повърхността с нанопокритие гарантира по-малко пръстови отпечатъци.
Лазерна техника – Тази обработка на стъклото впечатлява с фини детайли и отенъци. Благодарение на перспективата могат да се създадат впечатляващи ефекти, които се подсилват още веднъж от брилянтността на изцяло остъклената врата.
Шлифоване на улеи – За придаване на изискана нотка, която да привлича всички погледи: Шлифоването на улеи впечатлява с издълбаване на стъклото и индивидуално пречупване на светлината – така се придава очароваща атмосфера.

ЦВЕТОВЕ И ПОВЪРХНОСТИ
 

Duradecor →

Максимално удароустойчива повърхност

48 % по-добра удароустойчивост спрямо средната при тестваните повърхности CPL на други производители
• хигиенична и лесна за почистване
• до голяма степен антистатична и неизбеляваща
• устойчива на високи температури, много устойчива на износване
• нечувствителна към въздействията на обичайните домакински течности, пасти и т.н.

Защита на кантовете 4Protect

Нашите дървени интериорни врати с прави кантове или без фалц и повърхностите Duradecor бяла боя, светло сиво и антрацитно  сиво са стандартно снабдени с висококачествената защита на кантовете 4Protect. Четворната защита на кантовете впечатлява с  очевидни предимства:
1. Голяма устойчивост на удар
2. Голяма устойчивост срещу износване при триене
3. Голяма устойчивост на надраскване
4. Перфектна визия без фуги, т.е. няма забележими фуги за най-високи изисквания към визията.

Duradecor с релеф ↓

Боя ↓
Убедете се във високото качество на боядисаната повърхност Hörmann:
• равнинна повърхност
• плътна и брилянтна боя
• боядисване върху бяла основна плоча Duradecor
• по желание в желания от Вас цвят по RAL

Повече информация за други модели, цени, размери, цветове и покрития можете да получите по телефона, използвайки формата ни за запитване или най-добре – заповядайте в някой от нашите офиси, където ще получите компетентна консултация на място от нашите специалисти.