Блиндирана врата М Door 1.0

Блиндираната врата mDoor 1.0 съчетава сигурност и изтънченост и Ви ги предлага на достъпна цена. Моделът притежава допълнително подсилена стоманена конструкция и заключване в общо шест точки чрез специални девиатори. Механичната патронна брава и патрон са в сигурни ръце благодарение на стоманената защита срещу разпробиване.

Металната конструкция на вратата, може да се сравни със скелета при човека. Не се вижда, но тя е тази, която поема всички натоварвания. Прецизното конструиране и изпълнение, особено на зоните поемащи статичните и динамични натоварвания, е важно за надеждното функциониране на съвременната високотехнологична врата. Отличната топло и шумоизолация на врата се постигат благодарение на запълването на стоманеното шаси с 40мм минерална вата. Широкоъгълната шпионка е доказано във времето добро решение за визуализация на пространството пред вратата. 3D регулируемите панти на вратата гарантират прецизно регулиране на прилепването на крилото към касата. Пасивните шипове от страната на пантите са още една защита на масивните стоманени 3D панти. За безупречния монтаж на металната каса на вратата към отвора всяка врата е снабдена с допълнително усилени стоманени конструктивни елементи за здраво анкериране към стената. Великолепно техническо решение за предаване на движението от тристранната заключваща система към допълнителни активни фиксиращи стоманени шипове – девиатори. Лостова система с девиатор осигурява мощно многоточково фиксиране на крилото към касата с едно завъртване на ключа. Патрон с 2 щифта против разпробиване. Персонализирана карта на притежателя за повече сигурност. В комплекта има включени 5 ключа и един майсторски ключ. Новият патрон има 6 активни пина и притежава Сертификат EN 1303. Декоративните плоскости от двете страни на вратата придават уникалната топлота и уют на дървото, докато едновременно с това ви осигуряват и допълнителна изолация.

Сигурност с патрон Solid 6

  • Сигурна заключваща система – италианска патронна брава с патрон Solid 6.
  • Бързо и лесно заключване отвътре, благодарение на удобна ръкохватка.
  • Анти-бъмпинг защита.

Възможни размери:

широчина – 900, 940, 980, 1020 мм;
височина – 1980, 2060, 2100, 2020 мм.

Посока на отваряне – основна и допълнителна

ЦВЕТОВЕ:

Повече информация за други модели, цени, размери, цветове и покрития можете да получите по телефона, използвайки формата ни за запитване или най-добре – заповядайте в някой от нашите офиси, където ще получите компетентна консултация на място от нашите специалисти.