GEZE системи за автоматични врати

Системите за автоматични врати на GEZE откриват почти неограничени възможности пред конструирането на врати. Най-иновативните задвижващи механизми, при които на първо място са поставени високата функционалност, безопасността, комфортът и дизайнът, правят автоматичните врати на GEZE перфектното решение на всяко входно пространство

Системи за врати на панти

Системите на GEZE за автоматизация на врати на панти улесняват използването на вратата, когато ръчното задвижване е затруднено или е твърде бавно. Те се отличават с абсолютната си надеждност и безопасност, и с изчистена, и модерна дизайнерска линия.  Разнообразните продукти от тази продуктова серия на GEZE позволяват осъществяването на специфични проектни решения и гарантира на проектантите възможно най-голямата степен на свобода при дизайна.

Системи за плъзгащи автоматични врати

Плъзгащите врати спестяват място, те са елегантни и съвременни. Стъклените автоматични врати са идеално решение, когато трябва да се използва дневната светлина и да се постигне изискан външен вид. Автоматичните плъзгащи се врати на GEZE могат да бъдат използвани за изпълнение на широк спектър от изисквания за приложения в в рамките на една сграда.

Въртящите се врати

 

GEZE Ръчно задвижвана въртяща се врата TSA 325 NT

Ръчните въртящи се врати се препоръчват при ограничен поток от хора и диаметър на вратата до около 3000 mm.

GEZE Автоматична въртяща се врата TSA 325 NT Servo

Автоматична въртяща се врата с функция Servo за силен поток от хора, който трябва да бъде поеман плавно и с максимално удобство. Разширен капацитет с диаметър на вратите до 3600 mm.

GEZE Напълно автоматична въртяща се врата TSA 325 NT

Напълно автоматична въртяща се врата за силен поток от посетители, който трябва да преминава постоянно плавно и с максимално удобство – вътрешен диаметър на вратата до 3600 mm.

GEZE Въртящи се врати изцяло от стъкло TSA 325 NT

Въртяща се врата изцяло от стъкло за максимална прозрачност – свободно избираем диаметър от 1800 – 3300 mm.