Как да изберем врата за вход или входно пространство?

Често се случва в офиса ни да звъннат граждани, които споделят: „- Миналата година боядисахме входа, сменихме старата дограма и сложихме нова врата, а тя вече провисна!?“ Този сценарий сме го виждали при много наши клиенти, за съжаление, подведени от ниската цена, много хора прибягват до услугите на фирмите монтиращи прозорци, когато избират врата за входа. Колкото и добра да е дограмата, тя просто не е подходяща за входна врата с толкова висока използваемост.

Нашето предложение:

ВХОДНО ПРОСТРАНСТВО – СИГУРНОТО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ ВХОД!

За да се погрижим за сигурността не само на вас, но и на целия вход, предлагаме специално решение, разработено от Солид55, което да осигури режим на самоохрана на сградата 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

Входното пространство ще ви даде:

  • Обща сигурност, за която не сте и мечтали досега;
  • Лесно отключване, бързо заключване;
  • Изключителна изолация;
  • Прекрасен дизайн;

Защо да изберете Входно пространство?

Предимства:

Невидимо заключване – Уникален, иновативен и невидим заключващ механизъм. Той се управлява чрез безконтактен ключодържател – чип.

Индивидуален дизайн – Ние ще изработим вашето ново Входно пространство така, че да бъде съобразено с общата визия на блока ви.

Контрол на достъпа в двете посоки – За да отключите невидимия заключващ механизъм на вратата ще ви е необходим безконтактен чип. Управлението на вратата е с висок клас електрически насрещник.

Характеристики:

Сигурност – Системата е реализирана на базата на стабилна носеща конструкция и невидимо електромеханично заключване, управлявано чрез чип, което допълнително повишава степента на сигурност.

Солидно заключване – Заключване чрез електромеханична брава от страна на бравата и чрез пасивни шипове от страната на пантите.

Режим на самоохрана – Автоматично затваряне на вратата и автоматично заключване след затваряне – максималното време, през което врата е отворена, е времето за влизане или излизане, от 10 до 120 секунди, необходими за автоматичното затваряне и заключване на вратата.

Енергийна ефективност – Вратата е топло и шумоизолирана. Постоянно затворена, тя осигурява запазване на температурата във Входа. Шумо и топлоизолацията са гарантирани от стабилна и сигурна метална конструкция на вратата с крилото – 68мм.

За повече информация за цени и консултации се обадете в офисите на  АКАЗА.

Разгледайте и ГАЛЕРИЯТА с врати за къщи, там сме публикували и снимки на входни пространства!