Интериорна врата за панелен апартамент

Всички ние, мечтаем за комфортен, функционален и красив дом. Но когато, решението за покупка на ново жилище или ремонт на старото, се превърне в действие, някой от нас се сблъскват с големи проблеми, при избора на интериорни врати за панелния си апратамент.

Проблемът е в дебелината на стените /6-8 см./, и фактът, че повечето панелки са с метални /ляти/ каси на вратите.

За съжаление, комфортът от големите просторни стаи в панелните жилища и удоволствието от правите ни стени и ъгли леко се помрачава като влезем в първия магазин за врати и видим какви врати и каси се предлагат.

В АКАЗА имат чудесно предложение за нас с красиви и качествени врати на цени от 440 лв. без монтаж и дръжки.

Монтажът на врата за панелен апартамент е 45-50 лева /според броя врати/ и включва вземане на размер и последващ монтаж. Транспортът, в рамките на гр. Пловдив, е включен в цената за монтаж.

Цените на дръжките започват от 35 лева и са според избора на клиента.
За по-претенциозните клиенти се предлагат и врати с различни покрития на вратата и крилото наподобяващи различни видове дърво. Цените за тях започват от 860 лв. и са с гаранция.

Американски орех е фурнира на крилото и касата на Модел 10 със стандартни размери 80/90 на 202 см на чешката фирма Sapeli.

Цена: 910 лв.

АКАЗА предлагат и врати от по-ниски класове на доста по-ниски цени.

Заповядайте в изложбените центрове, където консултантите на АКАЗА ще Ви дадат най-добрия съвет според Вашите желания и предпочитания.