КАК ДА ИЗБЕРЕМ ГАРАЖНА ВРАТА?

Изборът на гаражна врата зависи от това къде е гаражът и колко често ще се използва вратата. Вариантите са два – гаражна врата за общи гаражи с голяма натовареност или гаражна врата за дома ни. В тази статия ще разгледаме опцията за личен гараж. Изборът на гаражна врата е свързан с избора на входна врата за къща, така че ако вече сме избрали вратата за къща, най-добре би било да приложим същия дизайн и върху гаражната врата. Ако ще ги избираме тепърва, то възможностите са наистина много що се отнася до технологии, цветове, повърхности и цени. Ако водещото е цената – то има много добри и качествени модели на промоция, на които да се спрем. ВИЖ ТУК За по-капризни клиенти и такива които искат красива визия, перфетно качество и комфортно обслужване е следната информация:

 

Видове гаражни врати:

ГАРАЖНИ СЕКЦИОННИ ВРАТИ

ВРАТИ BERRY С ВЪРТЕЛИВО-ПОСТЪПАТЕЛЕН ХОД

ГАРАЖНИ РОЛЕТНИ ВРАТИ

ГАРАЖНИ СЕКЦИОННИ ВРАТИ

Отварят вертикално и са разположени под тавана, за спестяване на място. Благодарение на тази конструкция те предлагат максимално място в и пред гаража. Гаражните секционни врати могат да бъдат монтирани във всеки отвор на гараж . Освен това те са оптимално уплътнени от четирите страни с трайно еластични и устойчиви на атмосферни влияния уплътнения.

ВРАТИ BERRY С ВЪРТЕЛИВО-ПОСТЪПАТЕЛЕН ХОД

Комбинират в себе си високо качество и усъвършенствана техника с дълготрайна употреба и безопасно обслужване. Вратите Berry с въртеливо-постъпателен ход се предлагат в множество атрактивни стоманени мотиви с обшивка на линии или на касети, както и от дърво. Цветовете и декорираните повърхности поставят допълнителни акценти.

ГАРАЖНИ РОЛЕТНИ ВРАТИ

Универсално приложими. Ролетните врати и автоматичните врати, прибиращи се под тавана се отварят вертикално и не се нуждаят от място в гаража. Благодарение на конструкцията си те предлагат максимално място в и пред гаража. Формата на отвора на гаража е без значение при монтажа – правоъгълна, скосена, със сегментов или дъгообразен свод.

ХУБАВАТА КОЛА, ЗАСЛУЖАВА И ХУБАВА ГАРАЖНА ВРАТА! НАЛИ?

За повече информация относно дизайн, цвят и повърхност на вратата, която сте избрали се обадете в офиса ни или заповядайте в някоя от изложбените ни зали. КОНТАКТИ