БЛИНДИРАНА ВРАТА iPS 1.0

Интелигентната блиндирана врата iPS 1.0 представлява перфектно съчетание между солидна метална конструкция, добра топло- и шумоизолация и две независими заключващи системи.

Металната конструкция на вратата, може да се сравни със скелета при човека. Не се вижда, но тя е тази, която поема всички натоварвания. Прецизното конструиране и изпълнение, особено на зоните поемащи статичните и динамични натоварвания, е важно за надеждното функциониране на съвременната високотехнологична врата. Отличната топло и шумоизолация на врата се постигат благодарение на запълването на стоманеното шаси с 50мм минерална вата. Широкоъгълната шпионка е доказано във времето добро решение за визуализация на пространството пред вратата. Пасивните шипове от страната на пантите са още една защита на масивните стоманени 3D панти. Работата на двойните уплътнители на вратата сериозно зависи от силата на притискане на крилото към касата. Вграденият механизъм за регулиране на луфта между крилото и касата директно влияе на силата на притискане и осигурява безупречната работа на уплътнителите. Интересното при патронната брава е, че секретността е в патрона, който е външен елемент за самата брава. Патронът се защитава от масивно закалено стоманено тяло с ринг, потъващ в специално развалцована стоманената кутия. Това прави практически невъзможно разбиването на патрона.
ProBox е допълнително усилена с 4 мм стомана или общо 7,2 мм (2+4+1,2) стомана в областта на бравата, която защитава заключващият механизъм. Локалното мостово подсилване на стоманената конструкция на крилото е една от технологичните добавки на Солид 55, която служи за:

  • Уякчаване на металното крило
  • Намаляване на вътрешните напрежения от заваряването
  • Прецизиране мястото на подсилващите метални профили

ПРЕДИМСТВА:

Продукт, изцяло базиран на Блиндирани врати Серия 50 с патентована конструкция и специална защита на механичната брава срещу разпробиване. Масивен стоманен механизъм със сборна дебелина 7,2 мм, защитаващ заключващия механизъм. Развалцован борд и високо закалена рингова защита за предпазване на патрона от изкъртване. Удобно управление чрез безконтактна карта.

 

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

След окончателното завършване на стоманеното шаси на крилото (най-вече на заваръчните процеси), химичното третиране и нанасянето на електростатично покритие гарантира устойчивостта на вратата срещу корозия. Повече от 10 години, Солид 55 използва собствена патентована система за скрито електромеханично заключване, която значително подобрява сигурността на вратата. За по-голяма сигурност е създадена възможността във вратата да се вгради втори, скрит механизъм за здраво многоточково заключване. Интелигентните врати от серията iPS (Intelligent Protection System) са иновативни продукти, позволяващи постигане на изключително висока сигурност в дома и офиса, като едновременно с това и улесняват ежедневието на ползвателя им.

Заключване W30-2T две точки на заключване

  • Ел бутон /резе /отвътре
  • SBS функция при която двете брави взаимно се блокират с цел повишаване на сигурността
  • EASY GO – автоматично заключване след затваряне на вратата

 

Възможни размери:

широчина – 900, 940, 980, 1020 мм;
височина – 1980, 2060, 2100, 2020 мм.

Отваряне –основна и допълнителна

ЦВЕТОВЕ:

Повече информация за други модели, цени, размери, цветове и покрития можете да получите по телефона, използвайки формата ни за запитване или най-добре – заповядайте в някой от нашите офиси, където ще получите компетентна консултация на място от нашите специалисти.