Пролетта дойде, ако цяла зима отлагате смяната на старата гаражна врата, то сега е идеалното време за това!

Искате сигурна и стабилна гаражна врата?

Не правите компромис с качеството?

Отговорът е: Hormann!

Цените започват от 615 лева за Врата Berry Pearl със структурирана повърхност Pearlgrain и в три цвята за тази промоционална цена.

 

Разгледайте КАТАЛОГ на Врати Berry с въртеливо-постъпателен ход

 

Другата гаражна врата на промоция е Автоматична гаражна секционна врата RenoMatic със задвижване ProMatic 4. Нейната цена с включено задвижване започва от 1755 лева.

Автоматичната гаражна секционна врата RenoMatic със задвижване ProMatic 4 е с двустенно изолирани ламели с дебелина 42 мм за висока степен на топлоизолация, добра стабилност и плавен ход на вратата. Всички повърхности се предлагат със сребристо поцинковане и защитна боя от вътрешната страна на вратата.

Задвижването ProMatic 4 е с модерна радиосистема BiSecur – с допълнителна височина на отваряне за проветряване на гаража, без включен Bluetooth-приемник но с вкл. дистанционно управление HSE 4 BS с халка за ключодържател.

Секционните врати се отварят вертикално и са разположени под тавана, за спестяване на място. Благодарение на тази конструкция те предлагат максимално място в и пред гаража. Гаражните секционни врати могат да бъдат монтирани във всеки отвор на гараж и предлагат с до 14 см по-голяма ширина на светлия отвор за преминаване в сравнение с вратите с въртеливо-постъпателен ход. Освен това те са оптимално уплътнени от четирите страни с трайно еластични и устойчиви на атмосферни влияния уплътнения.