Когато търсим врата, било то интериорна, блиндирана, за къща или гараж, ние искаме функционалност, стил и издръжливост. Търсим сигурност за имуществото и семейството си. „Качеството си има цена“ – зад това клише, се крие много истина. За да се направи качествена врата, трябва да се вложат качествени материали, вратата да се изработи от специалисти на качествени машини, също така и качествено да се монтира, защото монтажа е най-важната финална част за качествената врата. За да се стигне до това „качество“ са необходими сериозни инвестиции – в материали, в машини, в хора. Затова, не подминавайте промоциите с лека ръка. За да предложат даден продукт на по-ниска цена, производителите трябва да намалят своята печалба. Не бива да забравяме, че именно от тази печалба идват парите за инвестиции. Когато видим подобни продукти на по-ниски цени, и сами можем да си направим заключения за качествата им. Разбира се, големите компании са помислили както за богатите си клиенти, на които могат да задоволят и най-големите претенции, така и за по-бедните, които първо питат за цената и после плахо се надяват и за качество. Възползвайте се от промоциите, те са за Вас!

 

Разгледайте вартите в промоция за този сезон ТУК.

SOLID имат две наистина добри предложения за блиндирана врата – Интелигентната Блиндирана врата iPS 1.0 със скрито заключване и вратата, за която всеки си мечтае Блиндирана врата SOLID 30S.

Офертите от Hormann за тази година също не са за пренебрегване – качеството никога не е било толкова достъпно – гаражна врата от 545 лв, дървена интериорна врата от 430 лв и това е само началото – виж всички промоции ТУК.