Как да изберем блиндирана врата?

Част 2: Врата за къща

Когато търсим врата за къща, хубаво ще е да съобразим избора си с гараражната врата. Освен сигурност и шумоизплация, които безспорно са от изключитена важност, не бива да пренебрегваме и топлоизолацията. Ако държим и на качеството, то логичният избор ще е врата на Hörmann. Ще разгледаме 2 врати, които биха ни свършили работа – Външна врата от стомана / алуминий Thermo65 и Алуминиева външна врата ThermoSafe. И двете са в промоция до 20.02.2020!

 

Външните врати за топло посрещане Thermo65 на цена от 2495 лв.

Ако желаете да поставите на входа на дома си висококачествена и привлекателна врата, с външната врата Thermo65 на Hörmann ще направите точен избор.

Плътното стоманено платно с дебелина 65 мм и пълнеж от твърд полиуретанов пенопласт и разположеният отвътре профил на крилото от многослоен материал ще се погрижат студът да остане навън. С UD-стойност до 0,87 W/(m²·K) вратите Thermo65 осигуряват много добра топлоизолация. Вратите са стандартно оборудвани с 5-точкова секретна брава, така че да се чувствате защитени и в безопасност в дома си. Като опция мотивите Thermo65 се предлагат със защитно оборудване RC 2 – за да се чувствате още по-добре между собствените четири страни.

Изберете мечтаната от Вас врата между 13 атрактивни мотива, 16 предпочитани цвята и 5 декора Decograin.

Свържете се със специалистите от АКАЗА за повече информация>>

 

Алуминиева външна врата ThermoSafe на цена от 4895 лв.

Изключително висока степен на топлоизолация благодарение на 80-милиметровата алуминиева рамка на вратата с прекъснат термомост, стандартно включено защитно оборудване RC 3 с 5 точкова секретна брава и избор между над 70 мотива – това са само някои от впечатляващите характеристики на нашата външна врата ThermoSafe.

 

Ето някой от най-популярните модели:

Свържете се със специалистите от АКАЗА за повече информация>>