Как да изберем ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ?

Част 2: Специални ценови предложения от АКАЗА

В тази статия ще разгледаме 3 модела врати с формирана цена за конкретен размер и покритие. Ще проверим как ще се промени цената ако добавим някаква екстра по базовия модел.

На фокус:  Интериорна врата SOLID ARTLINE на цена от 585 лв с ДДС

Тази врата, предлагана от АКАЗА е с традиционна красота и  изчистена визия, мекота на заоблените форми и лекота в отварянето и затварянето.

Kрилото на вратата Аrt line е с пълнеж от тръбесто ПДЧ, облечено с 2 х 4 мм МДФ плоскости и 3 броя панти. Имаме възможност да избираме различни видове плоскости – дървесен декор, файн лайн, полиуретаново покритие в различни цветове по RAL каталог, или акрилно покритие (супер гланц). Интериорните врати от тази серия позволяват да бъдат изработени и като плъзгащи се и двукрили врати, както и да проявите истинско творчество с огромното разнообразие от остъклявания, фрезовки и декоративни лайсни.
Касата на интериорните врати Аrt line е изработена от трислоен материал. Среден слой ХДФ, който осигурява здравината на касата и МДФ от двете страни за прецизна обработка. Включени са компенсаторни первази – прав или заоблен вариант. Както и специален канал, в който се вгражда гуменото уплътнение.

Аrt line е една класическа безфалцова интериорна врата, но с няколко важни предимства:

  • Крило с пълнеж от тръбесто ПДЧ, една специална разработка за пълнеж на интериорни врати за постигане на по-добри физически параметри на вратата;
  • Използваната декоративна каса е от същите материали използвани както във входната блиндирана врата, така и в моделите S line, което предопределя еднаквата визия на всички врати в жилището.

Възможни размери:

  • широчина – до 900 мм;
  • височина – до 2100 мм.

ЦВЕТОВЕ: виж ТУК

Ако добавим светъл отвор с избран от нас дизайн и стъкло „Хармония“ към SOLID ARTLINE новата цена е вече 730 лв. Малко по-скъпо, но отговаря напълно на нашите претенции.

Можем да изберем и още по-интересно решение за светлия отвор:

На фокус врата номер 2: Интериорна врата SOLID S LINE Basic Fashion

Повече информация за Basic Fashion: За строителен отвор до: Широчина (В) – до 900 мм Височина (Н) – 2020, 2060, 2100 мм

Крило: Изработва се като рамка от екструдирана дървесина, пълнеж от минерална вата, декоративни плоскости – 8 мм (МДФ). Крилото, с дебелина – 49 мм се обкантва, по периферията, с елегантен алуминиев профил – прахово боядисан, който му придава красив завършен вид.

Цветове: – МДФ полиуретанова боя: бяло (RAL 9016), Дизайн:  Фрезовка, Посока на отваряне: Лява – дясна, Брава: обикновена, Каса: Носеща алуминиева каса със специален канал с вградено гумено уплътнение. Прахова боя МАТ бяло (RAL 9016), бежово (RAL 1015), сиво (RAL 7040), антрацитено сиво (RAL 7016). Вносещата каса са монтирани панти. Към касата е включен елегантен „Т” профил.

Цената на  Интериорна врата SOLID S LINE Basic Fashion е от 1328лв с ДДС /без монтаж/. Няма да коментираме цената, защото за някой ще е евтина, а за други не. Има и много по-скъпи врати, но има и други…

На фокус врата номер 3: Аказа предлага Интериорна врата KRAFT на цена от 320 лв с ДДС

Цената е за размер: 800/2000/200. Плътна врата без фигури с бял цвят. Ако добавим фигури, като на снимката, цената става 360 лв. /цената не включва монтаж/*. Плюс 35 лв за брава /сребро/.

*за информация цената на монтажа на  Интериорна врата KRAFT е 45 лв с ДДС