Промоции в началото на лято 2020

Блиндирана врата iDoor

Високотехнологичните врати iDoor са сигурни и красиви, отключват се с пръст или мобилен телефон. Осигурете си спокойствие на промоция! Само сега, всички модели iDoor са намалени със 7%!

Ето от кои модели можете да избирате: Модели: iDoor 1.0, iDoor 2.0 и iDoor 3.0.

Запазваме правото си на технически и ценови промени. Цените са в лева, с включен ДДС, без включен монтаж. Цените са валидни за базови модели и важат за специфични размери. Всички екстри и размери, които не участват в промоцията се калкулират по ценоразпис. Снимките са илюстративни. В сила до 31.07.2020г. или до изчерпване.

Интериорни врати с 10% отстъпка

Време е за ежегодните летни ремонти. Знаем, че много от вас търсят своите нови интериорни врати! Затова само сега, при поръчка на минимум 2бр. интериорни врати с покритие дървесен декор, получавате 10% отстъпка от стойността им. 

В специалната акция участват базови модели интериорни врати с покритие дървесен декор: Art Line еднокрила интериорна врата и S Line Basic интериорна врата

ВИЖ ВРАТИТЕ Art Line >> Интериорна врата SOLID ARTLINE

Промоцията е валидна за периода 01.06 – 31.08.2020г. Запазваме си право на технически и ценови промени. Посочените отстъпки са за минимум 2 броя поръчани врати от серията Art Line и/или S Line и не важат за продукти, които са в промоция! Отстъпките не важат за услугата монтаж. Посочените цени са в лева с включен ДДС. Снимките са илюстративни.