Традиционната ни лятна акция на интериорни врати започва на 01.06 и приключва на 31.08! Само сега, при поръчка на минимум 2бр. интериорни врати от серията Art Line, получавате 15% отстъпка от стойността им. Спестете между 88лв. и 327лв. на врата!

В специалната лятна акция участват всички базови модели от серията Art Line:  

  • Art Line еднокрила интериорна врата

Традиционна, изчистена визия, мекота на заоблените форми, лекота в отварянето и затварянето, красива и ненатрапчива визия. Аrt line е серия интериорни врати, която никога няма да Ви разочарова. Тази серия безфалцови врати се съчетава перфектно с останалите врати в жилището, като неминуемо добавя доза стил и уют. Kрилото на вратата Аrt line е с пълнеж от тръбесто ПДЧ, облечено с 2 х 4 мм MDF плоскости и 3 броя панти. Имате възможност да избирате различни видове плоскости – дървесен декор, файн лайн, полиуретаново покритие в различни цветове по RAL каталог, или акрилно покритие (супер гланц). Интериорните врати от тази серия позволяват да проявите истинско творчество с огромното разнообразие от остъклявания, фрезовки и декоративни лайсни. Касата на интериорните врати  Аrt line е изработена от трислоен материал. Среден слой HDF, който осигурява здравината на касата и MDF от двете страни за прецизна обработка. Включени са компенсаторни первази – прав или заоблен вариант. Както и специален канал, в който се вгражда гуменото уплътнение.

  • Art Line двукрила интериорна врата

Ако търсите решение за просторно помещение във вашия дом, то двукрила врата от серията Art Line ще отговори както на изискванията ви за дизайн, така и ще се съчеае перфектно с осттаналите врати в жилището.  Добрата шумоизолация и издръжливост във времето е благодарение на крилото с пълнеж от тръбесто ПДЧ. Вратите се изработват индивидуално за всеки клиент, по размер на дадения отвор.

  • Art Line плъзгаща интериорна врата

Изключително решение за всички, които искат да спестят място, но не и за сметка на визията на вратата си! Плъзгащата врата в серията Art Line позволява да съчетаете нейния дизайн с този на останалите интериорни врати във вашия дом. А защо не и с блиндираната?